No waste

Jeg gemmer små stykker stof, selv om jeg har en stofbutik…
Det handler om, at alt kan blive til et eller andet brugbart og funktionelt.

Måske ligger der 10 pudebetræk, som ikke blev solgt eller 4 babydynebetræk med små fejl i det ene hjørne. Der ligger GOTS-certificerede varer i 100% økologisk bomuld fra VivaTex’s produktioner af sengelinned og metervarer, som ikke bliver solgt, og det er tekstil, der ikke skal gå til spilde – det kan få nyt liv.

De tekstiler cirkulerer videre og bliver til små produktioner af nye varer i egen lille microsystue, i butikken ;-).
Det vil sige, at de er 100% økologisk bomuld af bedste skuffe, men fordi de nye varer, som kommer i meget små antal og lidt forskellige slags, ikke er inde i det tunge GOTS-registreringssystem, sidder der ikke et GOTS-mærke i de varer. Det er simpelthen for stort et arbejde, at dokumentere en masse detaljer pr. produkt – og stoffet eller dynebetrækket er allerede registreret een gang, så det har højeste øko-standard.

Der er også små serier af varer syet op in-house af GOTS-certificerede metervarer. Den lækre halvpanama er rigtig god til forklæder, puder mm.

Du finder derfor små serier af VivaTex-produkter, der er syet i bedste øko-bomuld, i højeste miljøkvalitet, hvor vores mærkning hedder 100% certificeret økologisk bomuld.

Lige nu er der Madposer, FoodBags, Keyhængere, EyePillows, Bestikservietter, Stofservietter, Telefonpuder og Kokkeforklæder, som er små vareserier, der alle er syet op i VivaTex’s bedste øko-stoffer.

KH Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *