/
/
/
/
Madpose, SeaBlue stribe7, 20 x 29 cm

Madpose, SeaBlue stribe7, 20 x 29 cm

69,00kr. inkl. moms

Madpose M, SeaBlue stribe7.
Økologisk bomuld
Str 20 x 29 cm, med snor.
Vask 60*

5 på lager

Varenummer (SKU): MpMstribe7Blue Kategorier: , , Tags: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Madpose

Madpose i økologisk bomuld.

Vask ved 60* er god køkkenhygiejne

I vores jagt på gode alternativer til plast- og engangsemballage til mad, er det vigtigt at vælge grønsagsposer og tekstiler, der kan vaskes ved 60*. Vask ved 60* sikrer, at bakterier og evt mugsporer mm med garanti bliver slået ned og vasket ud af stoffet.

 

Våd pose

Madposen er et smart alternativ til plastikposer, når du vil opbevare frugt, grønsager og krydderurter på køl. Skyl posen under den kolde hane, vrid den godt og put grønsagerne i posen og læg posen i køleskabet.
Grønsager og krydderurter kan holde sig friske i lang tid, når posen holdes tilpas fugtig. Efter et par dage skal posen måske skylles og vrides igen – og dine grønsagers holdbarhed forlænges.
Madposen er åndbar, og derfor bliver bliver grønsagerne ikke “snaskede” – de kan tørre lidt ud, hvis du glemmer at holde posen fugtig.

 

Tør pose & brødpose.

Put dit brød i en tør pose, og læg en fugtig klud hen over posen. Brødet kan ånde i posen og samtidig holder kluden på fugten i brødet, så det holder sig frisk i flere dage. Husk at kluden skal holdes let fugtig. Posen kan også bruges som frugtpose, madpakkepose, legetøjspose og pose til alle mulige småting.

No waste

Vores tekstiler cirkulerer. VivaTex har en bred kollektion af GOTS-certificerede 100% økologiske metervarer, og madposerne er syet op i de metervarer eller syet om af vores certificerede færdigvarer. Det bliver til små produktioner af nye varer i egen lille microsystue på Bogø ;-), se mere her  https://vivatex.dk/no-waste/

 

Featured Products

Malcare WordPress Security