/
/
/
Str. large, økologisk mundbind

Str. large, økologisk mundbind

89,00DKK inkl. moms

Mundbind.
Str large.
Økologisk bomuld.

Huske at vælge stof.

Mundbind kan ikke byttes.

 

2 på lager

Varenummer (SKU): Strlarge-mundbind-kanikkebyttes Kategori: Tags: , , ,
Loading...

Beskrivelse

STOFMUNDBIND, STR LARGE

Ved bestilling af mundbind i str large, skal du i beskedfeltet (bemærkninger) skrive, hvilket stof du gerne vil have mundbindet i. Str large fås i alle de farver/mønstre, som de øvrige mundbind fås i – str large er bare ikke lagt ud i shoppen i alle farver, så husk at skrive i beskedfeltet, hvad du gerne vil have.

På billedet kan du se str Large, som er det brune papir, og der er ca 1,5 cm mere længde fra næse til hage,

Vi skal bruge mundbind i mange situationer, og de fylder hele hovedet… så hvor for ikke finde nogle smukke nogen, så de bliver en del af den samlede “dekoration” ligesom briller, smykker og flot hår.

Du kan både finde farverige og lidt mere diskrete mundbind i VivaTex’s kollektion.

VivaTex’s mundbind er syet i bløde smukke økologiske metervarer. Der er 3 lag stof i alle mundbindene, 1 yderstof, 1 bagside, 1 mellemlag (se sidste foto) og mundbindende kan vaskes på 60*.

Der er næsebøjle ved næsen, så mundbindet kan justeres og sidde tæt ved næseroden. Der er bløde, velsiddende og justérbare elastikker om ørerne.
Elastikkerne har en lille knude i løbegangen på siderne (se det sidste foto). Du kan fiske knuden ud og løsne den og justere elastikken, så den passer til dit ansigt og ører.

Sundhedsstyrelsen anbefaling til stofmundbind er, at der skal være 3 lag stof. Stoffet skal være tætvævet nok til at kunne filtrere, men du skal også kunne ånde i det. Og så skal det kunne vaskes ved 60 grader.

VASK
Anvend vaskepose ved vask i vaskemaskine. Kan vaskes på 60*. Efter vask anbefaler jeg, at du trækker mundbindet bedst muligt i form og lader det lufttørre. Put det ikke i tørretumbler – det bliver en lille krøllet stofbunke, som er svær at rette på plads.

MUNDBIND I “KARANTÆNE”
Hvis du har flere/mange mundbind og kan holde en struktur (!!) kan du lade dine stofmundbind ligge i karantæne i 72 timer (ligesom man gør med puder og pøller i yogastudio’s og andre tekstiler). Efter 72 timer er evt. virus væk, og så kan du nøjes med at vaske stofmundbindene efter behov. Men husk, at det kræver at du kan overholde 72 timers karantæne for dine stofmundbind.

Stofmundbind er IKKE CE-godkendt og kan IKKE bruges som erstatning i situationer hvor medicinsk maske er påkrævet.

Her er mere info fra SST om stofmundbind.