/
/
/
Spar 50%, Stort badehåndklæde, Vaffelvæv

Spar 50%, Stort badehåndklæde, Vaffelvæv

124,50DKK inkl. moms

Klar til badesæsonen.
Stort badehåndklæde, spar 50%.
Økologisk bomuld
Str 90 x 140 cm

Et must til strand, sauna og bad.

 

 

13 på lager

Loading...

Beskrivelse

Ekstra stort vaffelvævet badehåndklæde, i 100% økologisk bomuld.

Vaffelvævede badehåndklæder, stor vaffel.

100% økologisk bomuld.
Størrelse: 90 x 140 cm.
Alle badehåndklæderne har 2 stropper og kan både hænge på krog og over stang.
Stropperne kan være forskellige, det er med vilje ;-).

Farve:  koralrød.

Store vaffelvævede badehåndklæder er et hit på stranden, i saunaen og hjemme på badeværelset. Badehåndklæderne har en god bredde, og når du  tager håndklædet omkring dig, dækker de også bagdelen og er optimale til sauna og omklædning på stranden.

Håndklæderne fylder ikke ret meget på hylden, i strandtasken, i kufferten – eller i vaskemaskinen, og de tørrer hurtigt.

Vask 40* anbefales for at beholde de smukke farver, men håndklæderne kan vaskes på 60*. Tørretumbling gør vaffelvævede tekstiler blødere, og  tørretumbling forøger krympning. Vaffelvævede håndklæder bliver kun bedre i brug, og for at opnå den gode sugeevne skal de vaskes et par gange.

Helt nye håndklæder kan lægges i en spand koldt vand natten over (iblødsættes), og så efterfølgende maskinvaskes. Bland ikke de mørke og stærke farver med lyse tekstiler i de første vaskeomgange.

Vaffelvævet stof er meget velegnet til badekåber til børn og voksne, badehåndklæder, køkkenhåndklæder, vaskeklude, viskestykker, babyudstyr, små håndtørrestykker og meget andet.

Hos VivaTex kan du også få vaffelvævede metervarer og selv sy håndklæder, viskestykker, klude mm. Stoffet suger rigtig godt og er meget lækkert til at sy egne designs til køkken- og bad.

Yderligere information

Håndklæder, vaffelvæv

"Abrikos", aqua, Gul, Koboltblå, Koral, Lys grå-brun, Mørk marineblå, Naturhvid

Featured Products