/
/
/
Rosa tern, økologisk mundbind

Rosa tern, økologisk mundbind

89,00DKK inkl. moms

Mundbind.
Rosa tern.
Økologisk bomuld.

Str Medium.
Mundbind kan ikke byttes.

 

2 på lager

Varenummer (SKU): Rosa ternmundbind-kanikkebyttes Kategori: Tags: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Vi skal bruge mundbind i mange situationer, og de fylder hele hovedet… så hvor for ikke finde nogle smukke nogen, så de bliver en del af den samlede “dekoration” ligesom briller, smykker og flot hår.

Du kan både finde farverige og lidt mere diskrete mundbind i VivaTex’s kollektion.

VivaTex’s mundbind er syet i bløde smukke økologiske metervarer. Der er 3 lag stof i alle mundbindene, 1 yderstof, 1 bagside, 1 mellemlag (se sidste foto) og mundbindende kan vaskes på 60*.

Der er næsebøjle ved næsen, så mundbindet kan justeres og sidde tæt ved næseroden. Der er bløde, velsiddende og justérbare elastikker om ørerne.
Elastikkerne har en lille knude i løbegangen på siderne (se det sidste foto). Du kan fiske knuden ud og løsne den og justere elastikken, så den passer til dit ansigt og ører.

Sundhedsstyrelsen anbefaling til stofmundbind er, at der skal være 3 lag stof. Stoffet skal være tætvævet nok til at kunne filtrere, men du skal også kunne ånde i det. Og så skal det kunne vaskes ved 60 grader.

VASK
Anvend vaskepose ved vask i vaskemaskine. Kan vaskes på 60*. Efter vask anbefaler jeg, at du trækker mundbindet bedst muligt i form og lader det lufttørre. Put det ikke i tørretumbler – det bliver en lille krøllet stofbunke, som er svær at rette på plads.

MUNDBIND I “KARANTÆNE”
Hvis du har flere/mange mundbind og kan holde en struktur (!!) kan du lade dine stofmundbind ligge i karantæne i 72 timer (ligesom man gør med puder og pøller i yogastudio’s og andre tekstiler). Efter 72 timer er evt. virus væk, og så kan du nøjes med at vaske stofmundbindene efter behov. Men husk, at det kræver at du kan overholde 72 timers karantæne for dine stofmundbind.

Stofmundbind er IKKE CE-godkendt og kan IKKE bruges som erstatning i situationer hvor medicinsk maske er påkrævet.

Her er mere info fra SST om stofmundbind.