/
/
/
Halvpanama, Mørkeblå

Halvpanama, Mørkeblå

199,00DKK inkl. moms

Mørkeblå halvpanama
Økologisk bomuld

4 på lager

Loading...

Beskrivelse

Mørkeblå halvpanama

Brand                   VivaTex

Materiale            100% økologisk bomuld

Certificering        GOTS, licenes no 152156, Ecocert Greenlife

Bredde                 218 cm

Vask                      Anbefalet 40*, anvend vaskemiddel uden blegemiddel

Krymp                  2-3%, tørretumbling forøger krympning

Vævning              Halvpanama, en variation af lærredsvævning

Vægt g/kvm        280 g

Varenummer     BlaaPanaGOTS


Beskrivelse
        Halvpanama er en fantastisk rustik metervare til puder, duge, store muleposer, forklæder, hynder, bukser, jakker, nederdele – og alt hvad man kan ønske sig at sy af et solidt og stærkt stof.

Bemærk den store bredde på 218 cm. Det giver nye muligheder for at udtænke planer for placering af mønsterdele. Du kan sy flotte duge til de store borde og sy betræk til madrasser og hynder, og her er den store bredde genial at arbejde med.

Halvpanama fås i flere farver.


CO2   
                  Økologisk bomuld binder samme mængde CO2 i jorden i landbrugsfasen under dyrkning, som fibrene afgiver under bortskaffelse/forbrænding.


Kompost
            Økologisk bomuld (uden overfladebehandlinger) kan komposteres. Vær obs på at fraklippe knapper, lynlås, tråd og andet tilbehør, som ikke kan komposteres, og sortere det til restaffald. Kompostering af tekstiler går langsomt, og det er vigtigt, at det er i mindre stykker og blandet med grønt komposterbart materiale.


Genbrug
            100% økologisk bomuld er meget velegnet til direkte genbrug og til up cycling. Når materialet ikke er tilsat andre fibre (polyester mm), kan fibrene kradses op industrielt og genanvendes.


Forbrug    
         Forarbejdning og forbrug af alle tekstiler (vævning, strikning, farvning,  syning, fragt, vask) koster ressourcer, vand, el mm. Brug dine tekstiler “op”, sy dem om eller giv dem videre. Vælg miljømærkede tekstiler, der er produceret under ansvarlige arbejdsforhold, og som er produceret med skrappe miljøstandarder for alle de industrielle processer.

Featured Products