/
/
/
Microhåndklæde, Vaffelvæv

Microhåndklæde, Vaffelvæv

59,00DKK inkl. moms

Microhåndklæde.
Økologisk bomuld
Str 30 x 50 cm
Vaffelvævet

 

 

Ryd
Loading...

Beskrivelse

Microhåndklæde, i 100% økologisk bomuld.

Vaffelvævet, stor vaffel.

100% økologisk bomuld.
Størrelse: 30 x 50 cm.
Håndstykkerne har 1 strop og kan både hænge på krog og over stang.

Farve: vælg mellem flere varianter.

Vaffelvævede håndstykker og håndklæder i økologisk bomuld fås i flere farver.

Vaffelvævede håndstykker i livlige farver spreder god stemning i køkkenet og på badeværelset. Hæng spots af smukke farver op, og brug dem som håndstykker, gæstehåndklæder, viskestykker mm.

Håndklæderne fylder ikke ret meget på hylden, i strandtasken, i kufferten – eller i vaskemaskinen, og de tørrer hurtigt.

Vask 40* anbefales for at beholde de smukke farver, men håndklæderne kan vaskes på 60*. Tørretumbling gør vaffelvævede tekstiler blødere, og  tørretumbling forøger krympning. Vaffelvævede håndklæder bliver kun bedre i brug, og for at opnå den gode sugeevne skal de vaskes et par gange.

Helt nye håndklæder kan lægges i en spand koldt vand natten over (iblødsættes), og så efterfølgende maskinvaskes. Bland ikke de mørke og stærke farver med lyse tekstiler i de første vaskeomgange.

Vaffelvævet stof er meget velegnet til badekåber til børn og voksne, badehåndklæder, køkkenhåndklæder, vaskeklude, viskestykker, babyudstyr, små håndtørrestykker og meget andet.

Hos VivaTex kan du også få vaffelvævede metervarer og selv sy håndklæder, viskestykker, klude mm. Stoffet suger rigtig godt og er meget lækkert til at sy egne designs til køkken- og bad.

Yderligere information

Håndklæder, vaffelvæv

"Abrikos", aqua, Gul, Koboltblå, Koral, Lys grå-brun, Mørk marineblå, Naturhvid

Featured Products