/
/
/
Hirsepude, 40 x 45 cm

Hirsepude, 40 x 45 cm

349,00DKK inkl. moms

Hirsepude 40 x 45cm.

Økologisk hovedpude med økologisk naturfyld.

Hirsepuden giver fantastisk støtte til nakken under søvn og hvile.

Fyld 1100 g

3 på lager

Varenummer (SKU): Hirse40x45 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Økologisk hovedpude med hirseskaller.

Str. 40 x 45 cm, samme størrelse som en juniorpude, så alle juniorpudebetræk passer til.

Made for you, syet i DK.

Stof: Naturhvid/hvid økologisk bomuld. Pudestof (pudevår) kan vaskes på 60*

Fyld: Økologiske hirseskaller, 1100g. Hirseskaller kan tages ud af pudevåret og håndvaskes ved 30*, i tæt vaskepose og med uldvaskemiddel (enzymfrit). Vær omhyggelig med at få skallerne knastørre inden de igen fyldes i pudevåret. Spred dem ud på et viskestykke eller lignende og lad dem lufttørre.

Ekstra: Der er vedlagt en lille pose med ekstra 100g hirseskaller, så du kan fylde mere i puden, hvis du ønsker større volume. Du kan også tage noget af fyldet ud, hvis puden er for tyk. Gem evt det ekstra fyld, så du kan efterfylde puden, hvis den med tiden synker lidt sammen.

 

Naturpuder fra VivaTex er syet i økologisk bomuld og fyldt med økologisk plantebaseret fyld (skaller, kerner mv). Det vil sige, at alt fyld kan smides direkte i komposten eller bare ud i jorden, når puden skal skaffes bort. En del af fyldet er skaller fra fødevarer, så det er også max udnyttelse af spelt/hirse mv.

Stoffet (økologisk bomuld) vil kunne bortskaffes og sorteres som tekstilaffald. Det er lidt forskelligt, hvad der sker med tekstilaffald, og skulle bomulden ende i forbrændingen, afgiver den samme co2, som den har opsamlet og bundet til jorden, da den var en plante.

Fyldet er selvfølgelig også co2 neutralt, fordi det binder og afgiver samme mængde co2 (som plante og ved kompostering).
Naturfyld er helt uden plast og polyester, og der er god ventilation og god åndbarhed i de forskellige typer naturfyld.

Featured Products