/
/
/
Håndklæder og klude, Aubergine

Håndklæder og klude, Aubergine

39,00kr. - 195,00kr. 149,00kr.

Håndklæder og klude.
Aubergine (antrazit).
Vaffelvævet.
Økologisk bomuld.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Håndklæder og klude i 100% økologisk bomuld.

Vaffelvævet, stor vaffel.

100% økologisk bomuld.

Farve: Aubergine (anthrazit).

Alle de store badehåndklæderne har 2 stropper og kan både hænge på krog og over stang. Stropperne kan være forskellige, det er med vilje ;-).

Store vaffelvævede badehåndklæder er et hit på stranden, i saunaen og hjemme på badeværelset. Badehåndklæderne har en god bredde, og når du  tager håndklædet omkring dig, dækker de også bagdelen og er optimale til sauna og omklædning på stranden.
Mindre håndklæder, viskestykker og klude er smukke og praktiske til både køkken og bad, og der er mange farver at vælge imellem.

Vaffelvævede håndklæder fylder ikke ret meget på hylden, i strandtasken, i kufferten – eller i vaskemaskinen, og de tørrer hurtigt.

Vask 40* anbefales for at beholde de smukke farver, men håndklæderne kan vaskes på 60*. Tørretumbling gør vaffelvævede tekstiler blødere, og  tørretumbling forøger krympning. Vaffelvævede håndklæder bliver kun bedre i brug, og for at opnå den gode sugeevne skal de vaskes et par gange.

Helt nye håndklæder kan lægges i en spand koldt vand natten over (iblødsættes), og så efterfølgende maskinvaskes. Bland ikke de mørke og stærke farver med lyse tekstiler i de første vaskeomgange.

Vaffelvævet stof er meget velegnet til badekåber til børn og voksne, badehåndklæder, køkkenhåndklæder, vaskeklude, viskestykker, babyudstyr, små håndtørrestykker og meget andet. Hos VivaTex kan du også få vaffelvævede metervarer og selv sy håndklæder, viskestykker, klude mm. Stoffet suger rigtig godt og er meget lækkert til at sy egne designs til køkken- og bad.

Yderligere information

Håndklæder og klude

, , , ,

Featured Products

Malcare WordPress Security