STOR VAFFEL, Grønne fredage 29.4.2016
Det kan ikke spises ;-); det er de nye metervarer i den smukke og klassiske vaffelvæv i 100% økologisk bomuld. Stoffet er fantastisk til at sy håndklæder, badekåber, viskestykker, køkkenhåndklæder, klude og meget andet af. Der er 7 farver at vælge imellem. Du finder dem her https://vivatex.dk/produkt-kategori/vaffelvaev/

Sommer og sol - måske er det nu der skal farverige økologiske håndklæder på hylderne? Sy dem selv, og nyd de fine farver i køkken og bad.

Du kan se her hvordan du kan sy fine kanter på dine vaffelvævede håndklæder og klude mm.

Der er intropris til og med 7.maj, og ved at indtaste kuponen "vaffel" i feltet for kupon-rabat i webshoppen, kan du SPARE 20% på alle de smukke vafler'.
Introprisen gælder også i butikken.

Bredde 143  cm

Normalpris pr m 159,00 kr/ Intropris pr m 127,20

 

"GRØN STUE"
Der er så mange kemikalier i hverdagen, mærkninger, gode råd og og forskellige meninger om hvad der er sundt og godt. Der kan gå meget tid med at finde rundt i junglen af viden og gode tips.

Hos "Grøn stue" har Rose efterhånden indsamlet utrolig megen viden om, hvordan du kan få en mere sund og grøn familie. Du slipper for selv at undersøge alt - og som et af medlemmerne af Grøn stue siger: "Der er en sand overflod af guides med nyttig info i suveræn kvalitet udover det sædvanlige – forfattet på en dejlig kærlig, humoristisk og nem forståelig måde". Som medlem af Grøn stue får du desuden 10% rabat i en del webshops, bl.a. her hos VivaTex.

Er du blevet nysgerrig, kan jeg varmt anbefale et kig her: http://rosemaimonide.com/groen-stue/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPAR 22% I HELE WEBSHOPPEN, Grønne fredage, 22.4.2016
22. april kan du spare 22% i hele webshoppen! Det svarer til, at vi har en dag, hvor der ikke er moms på økologiske varer - og det er go green vejen frem!

De dejlige 22% rabat gælder kun 22. april og kun ved bestillinger i webshoppen. Rabatten gælder ikke for varer, der er sat ned, dvs varer der ligger under "Go'e priser" og Grøn stue rabat kan ikke anvendes 22.april.

VIGTIGT: Husk at indtaste rabatkoden "earthday" for at opnå 22%-rabatten.

Der er 6-7 dages leveringstid på alle "earthday"-bestillinger.

EARTH DAY  22. april
22. april er jordens dag, og rundt på hele kloden fejres vores frodige jord. Earth day er en global fødselsdag. I år er det en fridag her hos os - så der er ekstra tid til at fundere over hvor gavmild hun er, Moder jord. Og hvor meget det betyder, at vi passer på den fine klode.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

VELKOMMEN TIL "GRØNNE FREDAGE"! 15.04.2016

EMBALLAGE, nope!
Kender du det, at når du har handlet og er ved at pakke varer ud hjemme på køkkenbordet - så står man og funderer over alt det emballage, der er slæbt med hjem. Det skal jo ud igen ...
DAGENS TIP: Lad det overflødige emballage blive i butikkerne, se mere her

 

ØKO-KLUDE ER HOT, SY SELV 18 STK AF 1 M STOF!
Der er stor opmærksomhed på alt det microplast, der er i vores hverdagsartikler, som f. ex i klude til køkken og rengøring. Det er heldigvis nemt at gøre noget ved.
Aflevér micfrofiber-skidtet på miljøstationen, lån en overlocker og drøn bjerge af lækre øko-klude gennem din egen lille systue! Sy rigeligt, og sy til gaver mm.
Her er en flot grå frottéstrik til en rigtig god pris i dagens anledning, ca ½ pris.
Br 190cm - dvs 18 klude pr m i str ca 30x30cm.

 

SOV GODT OG UDEN KEDELIG KEMI
Vi bruger meget tid i sengen, og her skal være rart at være for både børn og voksne. Mange er meget opmærksomme på sundt sengetøj til baby'er og små børn - og det er rigtig vigtigt! Store børn og voksne trives også godt i et sundt sengemiljø, hvor materialerne er gode. Her på den første "Grønne fredag" er der et begrænset antal sengesæt til voksne til en dejlig weekendpris. Sengetøj i Beige stribe, til ekstra lang dyne - det ligger her og venter på at blive fundet.

 

 

NYHED, fra 15.4.2016

Gode grønne vaner - dem vil vi gerne have flere af.
Grønne fredage giver anledning til små og store tiltag i hverdagen eller på arbejdet. Her på siden er der grønne tips, sy-ideer i økologisk bomuld og gode tilbud.

Ligesom nogen har grøddag og vaskedag - så har vi "Grønne fredage".
15.4. kommer de første nyheder her på "Grønne Fredage".

No Comments Yet.

Leave a comment